Sari la conținut

Asigurări proprietăți

Locuința și bunurile

Sunt multe situaţiile în care proprietatea şi bunurile îți sunt puse în primejdie. Există tot felul de riscuri, unele greu de prevăzut, altele pe care le intuiești, dar speri că te vor ocoli. Rezultatele sunt mereu aceleaşi - deteriorare gravă sau distrugere - indiferent că este vorba despre întreaga locuință sau numai despre bunuri.

Riscurile sunt multe, iar noi îți oferim acoperirea așa cum ți-o dorești tu. Lista din care ai de ales cuprinde: incendiu, trăsnet, explozie, scurgerea apei din conducte, spargerea suprafeţelor vitrate, furt săvârşit prin efracţie sau tâlhărie, vandalism, furtună, grindină, inundaţie, alunecare de teren, cutremur, răspundere civilă legală. Și să nu uităm de asigurarea în caz de catastrofe naturale – cutremur, inundaţie și alunecări de teren.

Suplimentar, poți alege să cumperi și o asigurare de asistență casnică cu acces la o rețea națională de servicii de reparaţii. Pentru reparațiile urgente necesare la instalațiile de gaz și electricitate, apă și încălzire, în caz de defecțiuni la uși și ferestre etc. Adică îți punem urgent la dispoziție un instalator, electrician, lăcătuș sau tâmplar, dulgher, tinichigiu sau geamgiu. Profesioniști și plătiți de noi. 
 

Documente cu informații esențiale

PID

residenz

Residenz

O asigurare pentru proprietăți și bunuri casnice la valoarea de nou.
spezial

Spezial

O asigurare pentru proprietăți și bunurile casnice cu clauză de răspundere civilă.
domus

Basic

O asigurare simplă și ieftină ce acoperă riscurile de bază (incendiu, trăsnet, explozie, caderea aparatelor de zbor).
pad

PAD

Grawe este membră PAID, oferind asigurări obligatorii pentru locuințe.
help

Help

Servicii de reparații în situații de urgență pentru locuința asigurată
de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe