Sari la conținut

Grawe Group

În 1828, prin strădaniile Arhiducelui Johann de Austria, fratele mai mic al împăratului austriac Franz Josef I, a fost constituită "Grazer Wechselseitige", o asociaţie de asigurare bazată pe mutualitate. Tot în acest an, apare şi primul tip de asigurare, cel împotriva incendiilor.

Secolul 19 este martorul numeroaselor schimbări şi prefaceri ale societăţii moderne. Punerea bazelor industriei moderne a asigurărilor este doar una din modificările peisajului social, în aceasta perioadă înfiinţându-se numeroase companii de asigurări. Multe societăţi, printre care şi Grazer Wechselseitige Versicherung, funcţionează cu succes şi în prezent. Este vorba despre acele societăţi care au reuşit să depăşească momentele dificile sau perioadele de criză prin profesionalism, seriozitate şi stabilitate.

Prin achiziţionarea participaţiunilor la bănci şi firme de investiţii, şi a unor firme din domeniul imobiliar şi de leasing, Grawe devine una dintre cele mai mari firme de asigurări din Austria. Astăzi, domeniul de activitate al societăţii Grawe acoperă, cu excepţia asigurărilor de sănătate, întreaga plajă a asigurărilor: de accident, de viaţă/pensie, de locuinţă, de credite, agricole, de răspundere împotriva riscurilor financiare.

Gândim în perspectivă, iată motivul prezenţei noastre pe plan internaţional. Acest tip de gândire a determinat dezvoltarea companiei GRAWE, de la nivelul societăţii mutuale pentru asigurare împotriva incendiilor - aşa cum a fost creată în anul 1828, la nivelul unei prezenţe puternice şi respectabile în întreg spaţiul central şi est-european. Extinderea rapidă şi sigură, de anvergură, a făcut posibilă transformarea noastră într-o corporaţie solidă cu operaţiuni în toată Europa. La începutul anilor '90, Grawe începe să pătrundă pe piaţa est-europeană a asigurărilor, fiind prezentă azi în Slovenia, Croaţia, Ungaria, Serbia, Bosnia, Bulgaria, Ucraina, Banja Luka, Muntenegru, Macedonia, Republica Moldova şi România.

Valorile pe care ne bazăm sunt:

Dezvoltare

O companie care a evoluat într-un grup multilateral şi internaţional ce uneşte societăţi de asigurare, imobiliare şi bănci – aceasta este puterea prin dezvoltare.

Stabilitate

Imbinarea dintre un fond financiar solid şi experienţa de aproape două secole a companiei, la care am adăugat crearea unei reale tradiţii a firmei, formează o fundaţie stabilă pentru toţi cei peste 4.500 angajaţi ai grupului Grawe. Însumând unitar cunoştinţele şi competenţele individuale ale angajaţilor, oferim garanţia unui nivel înalt de beneficii oferite clienţilor.

Adaptabilitate

Anvergura afacerilor şi apropierea de nevoile clientului sunt cele două caracteristici ce descriu, împreună, filosofia Grawe. Prin componenta internaţională a grupului, aducem laolaltă ţări şi oameni, într-o reţea compactă de comunicare, iar cerinţele şi particularităţile locale sunt privite cu egal interes în cadrul global al companiei.

Incredere

Cea mai bună măsură a gradului de satisfacţie a clientului este recomandarea liber consimţită. Suntem mândri de faptul că o mare parte a clienţilor noştri ne-au ales pe baza acestor recomandări datorate unei abordări individualizate, adaptată necesităţilor fiecărui client.

Dinamism

Acolo unde potenţialul de dezvoltare este utilizat şi promovat, viitorul devine o frumoasă provocare. Dacă îţi doreşti să fii tot timpul în pas cu vremurile, trebuie să priveşti înainte, să păstrezi o perspectivă deschisă şi să acţionezi la momentul potrivit. Sub aceste auspicii, viitorul poate fi privit cu optimism.

de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe