Sari la conținut
Asigurări proprietăți

Bicicleta

Mersul pe bicicletă nu se uită niciodată. La fel și momentele în care ai învățat să mergi cu bicicleta - sunt de neuitat, sunt printre cele mai frumoase amintiri ale copilăriei. Bicicleta nu mai e de mult un simplu mijloc de transport, ci a căpătat valențe proprii: a devenit un mijloc de exprimare a dorinței de libertate și a bucuriei de mișcare. Cum altfel poți evada mai simplu și mai frumos în natură decât pe bicicletă?! Cum te poți strecura mai ușor și mai simplu prin trafic decât cu ajutorul bicicletei?! Bicicleta este un prieten, iar prietenilor trebuie să le porți de grijă.

BIKE acoperă furtul bicicletei, inclusiv accesoriile instalate permanent.

Valoarea sumei asigurate şi, deci, a despăgubirii, are ca bază valoarea de achiziție a unei biciclete noi, echivalentă cu cea furată, inclusiv accesoriile instalate permanent. Prima de asigurare anuală se stabileşte ca procent calculat din valoarea sumei asigurate. La fiecare daună, există o franşiză din valoarea despăgubirii.

La achiziţia unei biciclete şi a asigurării împotriva riscului de furt al bicicletei, clientul va completa un formular simplu prin care va furniza informații referitoare la tipul bicicletei, seria cadrului bicicletei și valoarea de achiziţie, iar contractul de asigurare va intra în vigoare după plata primei de asigurare.

Bike te protejează dacă:

Documente cu informații esențiale

PID

de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe