Disclaimer

Termeni si conditii de utilizare
Site-ul de Internet Grawe.ro este un serviciu de informatii on-line furnizat de Grawe Romania Asigurare S.A.
Utilizarea sa este subordonata acceptarii termenilor si conditiilor stabilite in cele ce urmeaza. Utilizarea site-ului va fi considerata ca acceptare irevocabila a prezentelor conditii.

Limite de utilizare
Continutul din paginile site-ului Grawe este proprietatea Grawe Romania Asigurare SA si nu poate fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod fara a obtine in prealabil acordul scris al Grawe Romania Asigurare SA, exceptie facand posibilitatea de a tipari extrase din paginile acestui site doar pentru uz personal. 
Marcile si logo-urile care apar pe acest site sunt proprietatea Grawe Romania Asigurare SA si a diviziunilor sale (numite impreuna „Grupul Grawe”) sau a celor care au acest drept asupra lor. Acestea nu pot fi utilizate pe alt site de Internet diferit de site-ul Grawe, fara a obtine in prealabil acordul scris al companiei Grawe Romania Asigurare SA. Numele Grawe si orice alta marca ce include marca GRAWE nu pot fi utilizate ca adrese de Internet pentru alte site-uri sau ca o parte din asemenea adrese fara a obtine in prealabil acordul scris al Grawe.

Limitari de responsabilitate
Informatiile din acest site sunt furnizate cu buna credinta, iar Grawe Romania Asigurare SA le considera a fi corecte. Totusi, datele, opiniile si rubricile (comunicate de presa, prezentari etc.) continute pe site-ul Grawe sunt furnizate cu scop exclusiv informativ asupra activitatilor Grupului Grawe, iar Grawe Romania Asigurare SA nu garanteaza actualizarea constanta a informatiilor continute de acest site. 
Utilizarea datelor si a informatiilor ca suport pentru alegerea operatiunilor de investitie personala se face pe riscul complet al utilizatorului. 
Informatiile continute de acest site sunt produse de surse interne ale Grawe Romania Asigurare SA., care este autorizata sa modifice in orice moment si dupa cum crede de cuviinta continutul si modalitatile functionale si operative ale site-ului, fara nici un preaviz.
Grawe Romania Asigurare SA va face astfel incat informatiile continute de site sa raspunda, pe cat posibil, cerintelor ce tin de fiabilitate, corectitudine, acuratete si actualitate. Grawe Romania Asigurare SA este scutita de orice raspundere in cazul unor eventuale erori sau inexactitati din continutul acestor informatii datorita unor cauze ce nu ii pot fi imputate acesteia.
Atunci cand informatiile publicate pe site duc la terte surse, Grawe Romania Asigurare SA nu este responsabila de continutul, caracterul complet, veridicitatea si actualizarea acestora.
Grawe Romania Asigurare SA nu este responsabila pentru daunele ce provin din eventualele intreruperi, suspendari, intarzieri sau anomalii intalnite la distribuirea serviciului site-ului dependente de furnizarea de energie electrica sau de serviciul telefonic sau de proasta functionare a retelei de Internet sau din orice alta cauza ce nu depinde de Grawe Romania Asigurare SA. 
Serverul Grawe Romania Asigurare SA este situat in Austria. Daca va decideti sa accesati site-ul din alte tari sau ca cetateni straini, faceti acest lucru din proprie initiativa si pe propriul risc. Oricine acceseaza site-ul trebuie sa respecte legile nationale pe proprie raspundere, unde si in masura in care acestea sunt aplicabile. 
Niciuna dintre informatiile continute de site nu constituie consiliere pentru investitie, recomandare, solicitare sau invitatie din partea Grawe Romania Asigurare SA pentru achizitionarea sau vanzarea de instrumente financiare; unele informatii sunt prezente pe site deoarece introducerea acestora este obligatorie sau recomandata de norme ale legii, prevederi de reglementare sau de coduri de autodisciplina.
Informatiile si serviciile furnizate de catre site-ul Grawe nu pot fi utilizate, descarcate sau importate in alte state sau de catre cetateni straini daca legea aplicabila in aceste state sau acestor cetateni contine prevederi contrare utilizarii sau raspandirii si comunicarii lor, sau in tari unde Grawe nu este autorizata sa furnizeze aceste informatii si servicii. 
Unele produse sau servicii descrise pe site-ul Grawe pot sa nu fie accesibile in toate tarile si tuturor utilizatorilor.

Garantii oferite de utilizator
Accesand site-ul Grawe, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere si scuteste Grawe Romania Asigurare SA de si impotriva reclamatiilor datorita tertilor pornite de la utilizarea site-ului Grawe si in fata tuturor pierderilor, costurilor, actiunilor, procedurilor, reclamelor, daunelor, cheltuielilor (aici incluzand si costurile si cheltuielile legale) sau raspunderea, ce au avut loc sau au fost atribuite in mod direct sau indirect societatii Grawe Romania Asigurare SA ca o consecinta a utilizarii site-ului sau a neindeplinirii sau nerespectarii prezentilor termeni si conditii de catre utilizator.

Links
Grawe Romania Asigurare SA nu isi asuma nicio raspundere pentru materialele create sau publicate de catre tertii cu care site-ul Grawe detine un link conector. Orice persoana care decide sa viziteze un site conectat de site-ul Grawe o face pe propriul risc, asumandu-si raspunderea de a-si lua toate masurile necesare impotriva virusilor sau altor elemente distructive. Legatura cu alte site-uri nu implica faptul ca Grawe este legat de entitatile ce efectueaza serviciile descrise in acele site-uri.

Aspecte juridice
Orice plângere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui site, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia româna in vigoare.
Cadrul si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricând fara o notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.
Grawe se angajeaza sa trateze detaliile personale obtinute in concordanta cu legislatia româna in vigoare.

E-mail
Orice comentarii sau intrebari referitoare la compania noastra sunt binevenite. Vom comunica comentariile si intrebarile dvs. colegilor din Departamentul pentru Clienti, precum si colegilor care pot raspunde cel mai bine intrebarilor si preocuparilor dvs. Informatiile transmise prin e-mail pot fi accesate si vizualizate pe durata transmiterii lor, fara permisiune prealabila, de catre utilizatorii de Internet. Alte modalitati prin care ne puteti contacta sunt: prin telefon, fax, posta sau prin consultantul dvs.

Securitatea informatiilor
Pentru protejarea informatiilor personale despre dvs., Grawe solicita utilizarea tehnologiilor de encriptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin acest site. Chiar daca oferim aceste tehnologii si utilizam si alte masuri de precautie pentru a proteja informatiile confidentiale si a oferi securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatia transmisa prin Internet este securizata sau ca aceste transmisii nu vor fi intârziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori.
Sunteti de acord ca utilizatorii acestui site, precum si utilizatorii, proprietarii sau managerii altor site-uri nu pot:
• sa inregistreze sau sa stocheze date personale despre alti utilizatori ai acestui site
• sa incarce, sa transmita prin e-mail sau prin alte mijloace orice material care contine virusi sau alte coduri, fisiere sau programe care pot intrerupe, limita sau interfera cu functionalitatea oricarui software, hardware, baza de date sau fisier, sau orice echipament de comunicare care este detinut, inchiriat sau utilizat de catre Grawe.