Sari la conținut
persoane imbratisate
Protecție completă

PREVENT

Protecție completă

Prevent

PREVENT este asigurarea celor care ştiu că neprevăzutul poate fi estimat şi că familia nu trebuie lăsată la voia întâmplării.

Decesul sau invaliditatea permanentă, mai ales dacă se produc în urma unui accident, expun în mod dramatic şi brutal familia unor cheltuieli majore şi reducerii drastice a bugetului. O asigurare de viaţă înseamnă preluarea acestor cheltuieli de către o companie de asigurări prin plata unei sume prestabilite. Puteţi considera asigurarea ca fiind o formă de moştenire, motivaţia sa fiind aceeaşi – eliminarea sau reducerea problemelor financiare cu care s-ar confrunta persoanele dragi.

Desigur, în afara acestor cazuri, suma asigurată acordată la supravieţuire este binevenită la vârsta pensionării. Fără un venit suplimentar va trebui, cel mai probabil, să vă restrângeţi cheltuielile la nivelul pensiei.

Pentru că orice zi în spital presupune costuri neacoperite prin serviciile sociale, persoanei asigurate i se va plăti o indemnizaţie pentru fiecare zi de spitalizare datorată unui accident.

Aşadar, PREVENT înseamnă:

- preluarea acestor cheltuieli de către o companie de asigurări

- o formă de moştenire pentru eliminarea sau reducerea problemelor financiare cu care s-ar confrunta cei dragi

- un venit suplimentar la vârsta pensionării

La apariţia unui eveniment asigurat, sumei asigurate i se va adăuga şi participarea la profit acumulată pentru contractul respectiv.

de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe