Sari la conținut
Asigurări de grup
Protect Grup One

PROTECT GRUP ONE oferă un parteneriat între companie, angajat și asigurător. Un parteneriat care aduce beneficiul fidelității și încrederii angajatului. Un salariu bun nu este singura modalitate de motivare – grija ta pentru viitorul lor este o componentă importantă a unei relații de durată cu avantaje reciproce.

PROTECT GRUP ONE este o asigurare de grup pentru cazurile de accident și deces destinată angajaţilor.

Asigurarea de accidente cu acoperire pentru cazul de deces din orice cauză garantează că în cazul unui event grav, angajații sau familiile acestora vor beneficia de ajutor financiar. Un accident este un eveniment brusc și brutal care destabilizează financiar și emoțional persoana angajată și pe cei din jur, iar orice ajutor contează. Angajatorul se poate implica cu costuri mici, iar beneficiile sunt de ambele părți.

Produsul este foarte potrivit și pentru administrațiile locale care sunt obligate ca, în condiţiile legii, să încheie asigurarea voluntarilor ISU, împotriva riscurilor de accident ce decurg din natura activităţii acestora.

Riscurile asigurate sunt: deces din orice cauză, deces din accident, invaliditate permanentă din accident, spitalizare din accident, intervenții chirurgicale din accident, fracturi sau arsuri, cheltuieli medicale în caz de accident (vindecare, salvare, transport).

de exemplu: asigurarea autovehiculelor, agenții Grawe