Biciclete

Pasul 1:
Asiguratul declară evenimentul la secția de poliție în raza căreia s-a produs furtul sau tâlhăria, precizând seria înscrisă pe cadrul bicicletei.

Pasul 2:
Asiguratul trimite asigurătorului (prin poştă la adresa sediului central, e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin depunere personală la sediul central sau la una dintre agenţiile teritoriale) următoarele documente completate corect și complet:
- Formularul de avizare a daunei – click pe Formular avizare daune biciclete
- Cererea de despăgubire – click pe Cerere despagubire biciclete
- Procesul verbal de la Poliție în original

Precizare: anunţul de daună către asigurător trebuie făcut în termen de 2 zile lucrătoare de la apariţia evenimentului asigurat.

Pasul 3:
Asigurătorul calculează despăgubirea cuvenită.

Pasul 4:
Asigurătorul calculează despăgubirea cuvenită conform contractului și condițiilor de asigurare şi informează clientul cu privire la valoarea acceptată a despăgubirii. Inainte de efectuarea plăţii despăgubirii, clientul trebuie să confirme asigurătorului acceptarea acestei valori.

Pasul 5:
Asigurătorul achită despăgubirea în termen de 14 zile de la depunerea tuturor documentelor necesare (completate complet și corect) la sediul asigurătorului.