Grawe România – lansarea vânzării asigurărilor auto

Grawe România a obținut autorizarea pe cele două clase de asigurare auto la data de 01 septembrie a.c., moment la care preconizam să vindem primele polițe la începutul lunii octombrie. Intervalul de o lună presupunea parcurgerea câtorva etape obligatorii precum obținerea calității de membru BAAR, conectarea la baza de date CEDAM, autorizarea agenților proprii pentru asigurări auto.

In cursul acestui proces de pregătire a intervenit anunțul de modificare legislativă și de plafonare a prețurilor pentru asigurarea RCA și aceasta a condus la necesitatea adaptării sistemului nostru informatic dedicat. Suntem foarte atenți la modul în care facem orice implementare sau actualizare a proceselor și sistemelor informatice deoarece vrem să garantăm clienților servicii de cea mai bună calitate imediat ce începem vânzarea.
Având în vedere cele de mai sus, am decis să lansăm vânzarea efectivă, doar prin canalul de vânzări directe, până la finalul lunii noiembrie. Dezvoltarea rețelei de distribuție – agenți și brokeri - se va face apoi etapizat. Intenția noastră este să finalizăm extinderea vânzărilor la nivel național prin agenți până la sfârșitul anului, iar pentru brokeri , așa cum am mai precizat, ne vom menține strategia de a lucra doar prin parteneriate dedicate.