Grawe România

Deţinem o paletă diversificată de produse - asigurări de viaţă, asigurări de proprietăţi şi bunuri, asigurări de sănătate şi de accident. Începând cu anul 2010, oferim şi posibilitatea încheierii asigurării obligatorii pentru locuinţe, în calitate de acţionari ai PAID, Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale.

Produsele noastre sunt moderne, bine structurate tehnic şi perfect adaptate nevoilor specifice locale pentru că au la bază experiența acumulată în cadrul grupului Grawe. In acelaşi timp, nu uităm că trebuie să fim competitivi la nivel de profit, pentru că numai o companie profitabilă şi care controlează cu atenţie cheltuielile poate să garanteze siguranţa investiţiilor şi beneficii financiare reale.

Tratarea clienţilor cu profesionalism şi seriozitate a constituit un obiectiv permanent. Intreaga activitate a fost marcată de efortul de a obţine şi cultiva încrederea acestora şi respectul concurenţei în condiţiile climatului economic din România.

In fiecare an ne-am concentrat pe analizarea şi implementarea unor noi strategii de vânzare, precum şi pe îmbunătăţirea şi diversificarea metodelor de comunicare cu clienţii din portofoliu. Vom continua aplicarea aceleiaşi politici de deschidere faţă de client, viziunea noastră fiind axată pe explorarea continuă a necesităţilor acestuia.

Autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor sub nr. 37/02.11.2001
CUI: RO8398697 
Nr. de înregistrare la Registrul Comerţului: J40/263/2001
Nr. de identificare în Registrul Asigurătorilor: 036/10.04.2003
Nr. înregistrare a notificării pentru prelucrarea datelor cu caracter personal: 4627
Capitalul social al Grawe România Asigurare este de 40.000.000 lei

Rapoarte anuale

Rezultate anuale Grawe România

Informaţii CRS

Common Reporting Standard - CRS

Informaţii prelucrarea datelor personale

Prelucrarea şi protejarea datelor cu caracter personal

Informaţii FATCA

Foreign Account Tax Compliance Act - FATCA