Bătrânețe fără bătrânețe

 

Orice vise ai avea pentru bătrânețe, noi te ajutăm să ți le îndeplinești!

Bătrâneţe fără Bătrâneţe este un răspuns firesc la o nevoie stringentă, aceea de protecţie. Statisticile arată că în anul 2050, peste 50% din populaţie va avea mai mult de 65 de ani şi că, în acelaşi an, un adult care lucrează va susţine 9 pensionari. Produsul schimbă percepţia asupra bătrâneţii care poate fi activă, frumoasă, productivă.

Grawe oferă soluţia, restul fiind la alegerea fiecăruia: bunic european sau biet pensionar tras pe dreapta!

 

Ce-ți oferă Bătrânețe fără Bătrânețe

  • bani frumoși la bătrânețe

Nu vrei ca nivelul de trai să-ți depindă de pensia de la stat. Noi credem că la bătrânețe e momentul să-ți urmezi pasiunile pe care le-ai amânat o viață. Pentru asta ai nevoie de bani, de relaxare, de dispoziție. Bătrâneţe fără Bătrâneţe îți oferă banii, restul depinde de tine.

  • flexibilitate - alegi singur cât și cum să fii protejat

Ca sa fii cat mai acoperit, Bătrâneţe fără Bătrâneţe vine cu o serie de 7 asigurări suplimentare cu o paletă largă de acoperire, de la afecțiuni medicale la accidente, pe care le combini cum vrei. Alegi singur cum și cât să fii protejat.

Fie că vorbim de o asigurare de scutire de la plata primelor, fie de una de spitalizare, oricare dintre asigurările suplimentare poate fi reziliată sau înlocuită cu alta, oricând. 

  • o investiție sigură, cu profit garantat - investim banii tăi și îți garantăm un profit.

Investițiile noastre sunt sigure și prudente, de aceea sunt întotdeauna profitabile - experiența de peste 185 de ani ne permite să garantăm asta. La final vei primi cu siguranță mai mult decât ne-ai plătit.

Bătrâneţe fără Bătrâneţe are un site propriu, batranetefarabatranete.ro, unde sunt disponibile toate informaţiile necesare, împreună cu un simulator de calcul al sumelor asigurate și un formular de contact.

 

www.batranetefarabatranete.ro/pensia-ei

www.batranetefarabatranete.ro/pensia-lui