Acoperirea dorită în 3 pași simpli

 

Modificarea contractului existent sau încheierea unui contract nou sunt la fel de simple:

 

Pasul 1

Descărcă fișierul Solicitare calcul și Declarație de sănatate ce conține trei părți:

  • formularul de solicitare pentru a obține un calcul personalizat (ca să aflăm ce ți se potrivește)
  • consimțământul de prelucrare a datelor cu caracter special (ca să putem prelucra legal informațiile pe care ni le transmiți)
  • declarația privind starea de sănătate (ca să stabilim nivelul de risc preluat prin asigurare)

Ce trebuie să primim de la tine:

Documentul de mai sus completat și semnat. Fiindcă vrem să-ți fie ușor, am făcut documentul editabil și îl poți semna în aplicația Acrobat Reader (pașii sunt descriși în instrucțiunile de completare). Desigur, poți folosi și metoda clasică, adică printezi, completezi și semnezi olograf.

Transmite cele de mai sus pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Pasul 2: 

Imediat ce primim documentul, informațiile vor fi analizate și evaluate. Trebuie să știi că, în funcție de evaluarea de risc, sunt posibile trei variante: preluarea riscului la valoarea solicitată,  preluarea riscului la o valoare modificată sau refuzul. 

Pentru preluarea riscului, îți vom trimite:

  • rezultatul calculului solicitat, precum și întreaga documentație necesară emiterii anexei la contractul de asigurare - dacă modifici un contract existent. Pentru contractele care au aniversarea în următoarele două luni de la data solicitării, se va trimite și înștiințare de plată; pentru restul contractelor, prima de asigurare va fi cuprinsă în înștiințarea pe care o vei primi pentru scadența principală, adică la aniversarea contractului
  • rezultatul calculului solicitat, precum și întreaga documentație necesară emiterii noului contract de asigurare - pentru contract nou 

 

Pasul 3:

Modificarea contractului tău sau emiterea unui nou contract sunt aproape gata, trebuie doar să ne trimiți la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. următoarele documente:

  • Formular solicitare modificare contract, completat și semnat - pentru modificarea unui contract existent
  • Ofertă, Formular de Analiză a Necesităților, cerere de asigurare - completate și semnate, precum și copie CI - pentru încheierea unui contract nou de asigurare 

După achitarea primei de asigurare, vom emite anexa la contract sau contractul nou, după caz, iar tu le vei primi pe email și prin poștă.